domingo, 8 de enero de 2012

Olor a laranxas


Despois do Nadal queda a resaca por mor dos excesos, o roscón de reis enroscado ás cinturas e a nostalxia dun tempo que xa rematou. Menos mal que sempre nos quedarán as laranxas! A sú cor, o seu olor e o seu sabor… As súas vitaminas e as súas propiedades. Incluso para os máis larpeiros: confitadas ou con chocolate

Ai, que bo o olor a laranxas!



4 comentarios:

  1. Sentan ben, e despois de todo si que prestan.
    Sabedes que nós estamos a ter xa algunhas das nosas...

    ResponderEliminar
  2. mmmmm con eses ramallos verdes, parece q o aroma chega ata aqui...
    eu inda non comencei coas ensaladas de "despois"... pero a verdade e que mas pide o corpo

    ResponderEliminar
  3. Si, siii, despois das enchentas de bichos marinos con patas e doces hasta atiborrarnos benvidos sexan os ramalliños verdes sexan do que sexa.Mesturados con laranxas anima máis ca se puxeras leitugas solas, jaja!
    Que pasa cos larpreiros non temos que facer dieta?Pois empalmamos co entroido que está na porta!

    ResponderEliminar
  4. Apúntome á continuidade de cuchipandas do entroido!

    ResponderEliminar