domingo, 25 de diciembre de 2011

Pan(s)


(con fariña de millo)

(con fariña integral)


(con fariña de trigo)

O pan da casa, de fornada propia.
E a Lingua, tamén.

4 comentarios:

  1. Non imaxinaba tanta beleza!!!
    A miña máis sincera felicitación.

    ResponderEliminar
  2. o lipdub xa o coñecía, o que non sabía era desa habilidade túa: que marabilloso ver todo ese pan xunto, diferentes en tamaños en cores, en fariñas en sabores (imaxino)
    eu probei o pan que fai Xosé, que me parecía insuperable, pero agora xa o dubido : gustaríame probar este teu!!!!
    a miña noraboa polas fotos e por saber facer cousas tan básicas e desexables coma o pan

    ResponderEliminar
  3. Coma Zeltia, eu devezo polas ganas de probar este pan de diversos colores e sabores. Ñam ñam!! Sabrosooo!!! Debes ter paciencia, si?O da 4ª imaxe podo olelo, ummmm...Recordos de pan da terra!!!
    Entendo que é así como a túa felicitación de Nadal? Gracias.
    Espero que seguirás agasallándonos no próximo ano. Moita sorte, Harmonía!!!

    ResponderEliminar
  4. Canto enfornaches nesta festa de PAN! E non parece de principiante... Pois terás que achegarte para que vexamos amasar así.

    ResponderEliminar